Академията на МВР изпрати с подобаваща церемония випуск 2017

Отбрана | 27 октомври 2017, петък / 13:30| Показвания:С тържествена церемония беше изпратен випуск 2017 на Академията на МВР.На церемонията присъстваха заместник-министрите на МВР Милко Бернер и Красимир Ципов, шефът на ГД "ПБЗН" главен комисар Николай Николов, главният секретар на МВР Младен Маринов, директорът на ГД "Гранична полиция" главен комисар Светлан Кичиков, предава news.bg 

"Това е първата крачка към един дълъг път, в който всеки да приложи това, което е научил и да затвърди традицията - Академията да подготвя качествени кадри за МВР", заяви ректорът на Академията старши комисар Неделчо Стойчев.
"Това е обричане и поемане на дълг към гражданите", добави още той.

Стойчев пожела на випускниците да не забравят това и да направят така, че българските граждани да променят отношението си към МВР.

Заместник-министърът вътрешните работи Милко Бернер приветства курсантите и заяви, че професията на полицая е професия за идеалисти, защото те ясно осъзнават рисковете, но въпреки това поемат по този път.
"Вашата мисия е да браните нормалността в обществото, да громите лошото и да браните доброто", каза още той.

Бернер отчете, че днес има много рискове и постъпващите в редиците на МВР нямат право да се объркват кое е добро и кое зло.

От випуск 2017 на Академията на МВР за първи път излизат специално подготвени кадри, които ще се влеят в редовете на Гранична полиция.


Тагове: випуск 2017, Академията на МВР, Милко Бернер, Красимир Ципов, главен комисар Николай Николов, Младен Маринов, главен комисар Светлан Кичиков, гранична полиция, кадри, МВР

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси