Jenite.bg подкаст: Статусът - водещ при избора на мъж!

Jenite.bg подкаст: Статусът - водещ при избора на мъж!
A A+ A++ A

Водещ ли е статусът при избора на мъж? Напоследък медиите и социалните мрежи се опитват да наложат разбирането, че жените избират мъжа до себе си според размера на портфейла му, а личностните му качества остават на заден план. В новия епизод от подкаста на Jenite.bg обсъдихме подробно тази тема и ето какво споделиха нашите гости:

"Имала съм 3 сериозни връзки. Статусът на мъжа никога не е бил водещ, а по-скоро това как аз се чувствам в компанията му и какво е отношението му към мен. Никога не съм се впечатлявала от положението му в обществото.Но след това идва въпросът дали е нормално жената да плаща сметките вкъщи", споделя Габриела Димитрова.

Тя допълва още, че не ѝ се е случвало да бъде издържана от мъж и да води подобен начин на живот, макар да е била по-възрастни от нея партньори.

"Разбира се, че статусът е важен!", отсече Даниел Николов.

Но да започнем от самото начало. Нормално ли е жената да плати сметката на първа среща?

"Ами случвало ми се е. Досега не ми е било проблем. Бях мъжкарана и не съм се облягала на мъж", разкрива Габриела.

"Смятам, че времената, в които живеем притиснаха жените да гледат материалното, вместо душевното в мъжете. Всяка жена иска да бъде сигурна и да вижда бъдеще в мъжа, особено ако иска да създаде семейство", твърди Даниел.

Според него не е мъжко жената да плати сметката на срещата. "Ако нямаш пари, стой си вкъщи", допълва той.

Разговорът се разгорещи до такава степен, че гостите ни счупиха дивана. Гледайте по-долу, за да разберете какво точно се случи:

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"