Георги Свиленски: Борисов продължава да унижава политическите партии

Георги Свиленски: Борисов продължава да унижава политическите партии

БСП

A A+ A++ A

„Станаха като детската градина „моля, другарко, извинете ни се“, казаха си много тежки думи. "Борисов трябва да се извини първо на Мария Габриел, защото я употреби и унижи. Трябва да се извини на Деница Сачева, Рая Назарян и Теменужка Петкова, които използва по най-немъжкия начин.“ Това каза депутатът от БСП Георги Свиленски, предаде bTV.

По думите му Бойко Борисов е вреден за страната.

„Борисов продължава да унищожава и унижава политическите партии, които са негови партньори. Всеки, с който се е хванал Борисов днес го няма на политическата сцена. До там доведе и ПП-ДБ, Борисов няма да се спре, докато тези хора не изчезнат от политическия обектив. Единственото нещо, което го интересува е да си спаси собствения гръб. Борисов е непредсказуем, в стремежа си да унищожи някой е готов на всичко“, допълни той.

Свиленски каза, че трябва да имаме правителство, но в никакъв случай с ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

„Действията ги гледахме 9 месеца – от 80 закона бяха приети 11. Това са действията. Затова сме притеснени за България. Говореше се само за постовете, за Конституцията. Сега разбираме, че тези хора са си чупили бутилки и чаши и очакваме такива хора да управляват България. Тези хора не заслужават да бъдат домоуправители на етажна собственост“, заяви депутатът от БСП.

#Георги Свиленски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите