3% отстъпка от сметката за парно за коректните платци в София

3% отстъпка от сметката за парно за коректните платци в София
Бонуси ще има за над 70% от изрядните клиенти на "Топлофикация София", обеща изпълнителният директор на дружеството Стоян Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Клиентите на "Топлофикация София", заплатили месечната си фактура за парно в 30-дневния срок след издаването, които нямат просрочени задължения, ще получат 3% отстъпка от дължимата сума за топлинна енергия, съобщиха от компанията.

Клиентите без просрочия, които решат да се включат от следващия отоплителен сезон в програмата за разсрочено плащане, ще получат 50% отстъпка от размера на първата си месечна вноска.

Онези, които вече плащат разсрочено, ще получат 50% бонус от последната си месечна фактура. Едновременно с това тези клиенти ще се ползват и от 3% отстъпка, ако нямат закъснения в месечните си плащания.

"Разработените бонуси са за близо 70% от клиентите ни, които са лоялни към компанията и нямат просрочени задължения", обяви Стоян Цветанов, изпълнителен директор на "Топлофикация София".

От дружеството обявиха в понеделник, че абонатите могат да поискат предварително спиране на парното, при условие че бъде подадена заявка след взето решение на общото събрание на етажната собственост.

#"Топлофикация София" #Стоян Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници