Руснаците симулираха ядрена атака, след която Берлин, Париж и Лондон изчезват за под 2 минути

Енергетика | 2 май 2022, понеделник / 17:01| Показвания:Ядрена война вече не е нещо немислимо, както бе само допреди по-малко от 3 месеца. Важни политици говорят по темата често, а експерти се надпреварват да разиграват различни сценарии. Този път руснаците стигнаха още по-далеч и си позволиха симулация на ядрена атака. Тя се разигра в студиото на имиджово руско предаване, в което графика показа колко време би отнело на ракета, изстреляна от Калининград в Балтийско море, да достигне до големите столици на Запад.

Според показаната графика на руската ядрена бойна глава ще са й необходими 106 секунди, за да достигне Берлин, 200 секунди до Париж и 202 секунди до Лондон.

Председателят на националистическата партия „Родина“ Алексей Журавльов заяви, че в такава ситуация Великобритания вече няма да съществува.

„Една „Сармат“ и това е – Британските острови са съществували някога, Британските острови вече не съществуват. Говоря сериозно“, изрепчи се той.

Депутатът от Държавната дума Евгений Попов от партия „Единна Русия“ твърди, че Великобритания също има ядрени оръжия и ако бъде използвана ракета „Сармат“, „никой няма да оцелее“ в тази война, „никой няма да остане на планетата“, което все пак звучи малко по-разумно мнение./Сега


Тагове: ядрена война, Берлин, Париж, Лондон, Калининград

Обратно  

» Свързани статии:

Търсене

Търси