Грозна гледка! Плаж в Несебър стана сметище за стари гуми

Грозна гледка! Плаж в Несебър стана сметище за стари гуми
A A+ A++ A

Плаж в Несебър се е превърнал в безобразно място. Автомобилни гуми са осеяли скалите. Красивата местност в края на плажа, покрай дюните, се е превърнало в депо за стари гуми.

Вместо на красива гледка, жителите и гостите на курортния град, могат да се "любуват" на отношението на хората към природата ни.

"Днес на плажа в Несебър попаднахме на тази "красота". Преди известно време бяхме там и тези ги нямаше. Жалко е!," коментира видяното жена.

Не ясно кой е отговорен за стореното и дали ще понесе наказание. След като снимка беше публикувана в мрежата последва и вълна от недоволство. Докато някои настояват за глоби на виновните, други предлагат хората да се заемат сами с тази нередност.

"Срам и позор за този, който го е направил."

"И какво очаквате? Да глобят жителите, които са го направили? Като гледам няма да е един."

"Не само жалко, а и тъжно! Питам се, защо на други места няма такова нещо? Безобразие, безотговорност и липса на възпитание! Срам!"

"Хора, вместо да си чешем езиците, дайте някой, който има бус да дойде, аз ще се ангажирам да нося нагоре по скалите и да вземем да изчистим. Защото иначе ние ще си лаем и боклука ще си остане. Днес следобед и утре цял ден съм свободен, ако някой иска да се включи, аз съм за!"

"Щом не ценим това, което имаме скоро няма да го имаме. Несебър е една сбъдната мечта за мен, тъжно ми е да виждам такива неща! Няма ли начин да го принудят да си почисти боклуците, сигурно околните му знаят какви ги върши."

#Несебър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници