Без вода в части от Хаджи Димитър и Стрелбище

Без вода в части от Хаджи Димитър и Стрелбище
A A+ A++ A

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ в жк. „Стрелбище“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул.”Хайдушка гора” от ул.”Червена роза” до ул.”Твърдишки проход”, ул.”Тулча”, ул.”Кестенова гора”; ул.”Твърдишки проход” от ул.“Нишава“ до бул.“Гоце Делчев“ и ул.“Нишава“ №№108, 109 и 110.

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Васил Кънчев“ в жк. „Хаджи Димитър“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на ул. "Сопот" от ул. "Васил Кънчев" до ул. "Професор Иван Шишманов"; ул. "Васил Кънчев" от ул." Баба Вида" до ул. "Ангел войвода", ул. "Баба Вида" от ул. "Васил Кънчев" до ул. "Ангел войвода"; ул. "Ангел войвода" от ул. "Златица" до ул. "Васил Кънчев".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Музейна“ в кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на  ул. „Музейна“,по ул. „3-ти май“ от ул. „Цветна градина“ до ул. „Пионерска“; ул. „Пионерска“ от ул. „3-ти май“ до ул. „5-ти ноември“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници